Helix piercing

Vanaf:  40,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Helix piercing. De meest gezette en toegankelijke piercing die in het kraakbeen gaan van je oor! Heel de buitenrand van je oor heet helix. Wil je met oor piercings beginnen maar weet je nog niet waar? Dan is de helix een goed instap voor jou!

Onze piercings worden professioneel en zeer nauwkeurig gezet.
Reserveer een voor jouw passend moment en wij gaan direct aan de slag met de voorbereiding.

 

LET OP! Bij het annuleren van je afspraak moeten we annuleringskosten in rekening brengen twv 5 euro.

Een helixpiercing is een type oorpiercing die door de bovenkant van het oor gaat, door het kraakbeen van de oorschelp. Het wordt vaak beschouwd als een van de meest populaire en trendy piercings, vooral onder jongeren en mensen die op zoek zijn naar een subtiele, maar toch opvallende uitstraling.

De helixpiercing wordt geplaatst op de buitenrand van het oor, net boven de oorlel. Het is een relatief eenvoudige en veilige piercing die snel geneest als deze op de juiste manier wordt verzorgd. Het kan echter wel enkele maanden duren voordat de piercing volledig genezen is, afhankelijk van de individuele genezingstijd en de verzorging van de piercing.

Het kiezen van het juiste sieraad voor een helixpiercing is erg belangrijk. Omdat de piercing door het kraakbeen gaat, is het belangrijk om een sieraad te kiezen dat niet te zwaar is en niet te veel druk uitoefent op het gevoelige weefsel. Populaire opties voor helixpiercings zijn studs, ringetjes en barbells.

Net als bij elke andere piercing is de juiste nazorg cruciaal om infecties en complicaties te voorkomen. Het is belangrijk om het gebied rond de piercing schoon te houden en dagelijks te desinfecteren met een zoutoplossing of een piercingreiniger. Het is ook belangrijk om de piercing niet aan te raken met vuile handen en om strakke kleding en haar uit de buurt van de piercing te houden.

Hoewel het hebben van een helixpiercing een modieuze en trendy uitstraling kan geven, is het belangrijk om de juiste zorg te dragen voor de piercing om een gezonde genezing en het behoud van het sieraad te bevorderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helix piercing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *