Over ons

Welkom bij de beste professionele piercing shop in Breda! Wij zijn gepassioneerd over piercings en zijn er trots op dat we de meest deskundige en ervaren piercers in de stad hebben. Onze piercers hebben jarenlange ervaring en zijn experts in het zetten van allerlei soorten piercings, van oppervlaktepiercings tot oorpiercings en gezichtspiercings.

Onze shop is gevestigd in het hart van Breda en biedt een unieke en gezellige sfeer. We werken met de beste materialen en gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elke piercing veilig en pijnloos wordt gezet. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden en zijn er trots op dat we een reputatie hebben opgebouwd als de beste piercing shop in Breda.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe piercing of gewoon wat advies nodig hebt, ons team van deskundige piercers staat voor je klaar. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke ervaring hebben en dat hun nieuwe piercing er fantastisch uitziet.

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare piercing shop in Breda, zoek dan niet verder. Onze shop is gemakkelijk te vinden en we zijn goed bereikbaar. Zoek op Google naar “piercing breda” en je zult ons bovenaan de zoekresultaten vinden. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons team van deskundige piercers je helpen bij het realiseren van je gewenste piercing!