We zijn verheugd om onze getalenteerde en professionele piercers Andy, Dot en Alissa aan u voor te stellen! Deze deskundigen hebben jarenlange ervaring en hebben talloze klanten geholpen bij het bereiken van hun gewenste piercings. Ze zijn gepassioneerd over hun vak en werken hard om ervoor te zorgen dat elke klant een positieve en comfortabele ervaring heeft.

Andy is een ervaren piercer die gespecialiseerd is in het adviseren van mooie combinaties. Hij heeft een oog voor detail en werkt met uiterste precisie om ervoor te zorgen dat elke piercing perfect geplaatst wordt. Hij houdt van het creëren van unieke looks en werkt nauw samen met klanten om hun visie werkelijkheid te maken.

Dot is een meester in het zetten van oorpiercings, van helixen tot tragus piercings en alles daartussenin. Ze is een expert in het begeleiden van klanten bij het kiezen van de perfecte sieraden voor hun nieuwe piercing en is altijd bereid om te helpen bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Bij ons zijn we trots op onze professionele en ervaren piercers, en we zijn er zeker van dat u in goede handen bent bij Andy en Dot. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en laat ons team van deskundige piercers je helpen bij het realiseren van je gewenste piercing!

Piercings laten zetten in Breda

Als u op zoek bent naar een professionele piercing studio in Breda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze studio beschikt over een team van ervaren piercers die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste piercing en het zetten ervan.

Wij begrijpen dat het laten zetten van een piercing een persoonlijke en belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie en advies. Onze piercers werken alleen met hoogwaardige materialen en sterilisatieapparatuur om een veilige en hygiënische omgeving te garanderen.

Of u nu een oorpiercing, neuspiercing, tongpiercing of een ander type piercing wilt laten zetten, wij hebben de expertise en de ervaring om u te helpen bij elke stap van het proces. Bovendien bieden wij een breed scala aan piercingsieraden in verschillende stijlen en materialen, zodat u de perfecte piercing kunt vinden die bij uw stijl en persoonlijkheid past.

Maak vandaag nog een afspraak bij onze piercing studio in Breda en ontdek waarom wij bekend staan als de beste plek om een piercing te laten zetten. Wij staan klaar om u te verwelkomen en uw piercing droom werkelijkheid te maken!

Neus piercing