Neus piercing

Vanaf:  45,00

Beschrijving

De neuspiercing. Deze plaatsen we op een mooie plek in je linkse of rechtse neusvleugel. Als er een piercing is die een deel van je karakter kan worden dan is het wel de neusvleugel piercing. Knopjes of ringen, deze zal je nooit meer uit willen doen zodra het er in zit!

Onze piercings worden professioneel en zeer nauwkeurig gezet.
Reserveer een voor jouw passend moment en wij gaan direct aan de slag met de voorbereiding.

 

LET OP! Bij het annuleren van je afspraak moeten we annuleringskosten in rekening brengen twv 5 euro.

Een neuspiercing is een populaire vorm van lichaamsversiering die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen. Het is een subtiele maar toch opvallende piercing die in het neusgat wordt geplaatst en een modieuze uitstraling kan geven.

Het kiezen van de juiste neuspiercing is belangrijk voor een comfortabele en veilige piercing. Er zijn verschillende soorten sieraden beschikbaar, waaronder studs, ringetjes en hangers. Het is belangrijk om te kiezen voor een sieraad dat niet te zwaar is en goed past bij de grootte van het neusgat.

Als je net een neuspiercing hebt laten zetten, is het belangrijk om de juiste nazorg te dragen. Dit omvat het schoonhouden van het gebied rond de piercing en het dagelijks desinfecteren van de piercing met een zoutoplossing of een piercingreiniger. Raak de piercing niet aan met vuile handen en vermijd het dragen van strakke kleding die de piercing kan irriteren.

Hoewel neuspiercings tegenwoordig sociaal geaccepteerd zijn, kunnen sommige werkgevers er nog steeds problemen mee hebben. Het is belangrijk om rekening te houden met je beroep voordat je besluit een neuspiercing te nemen.

Als je op zoek bent naar een modieuze en trendy piercing, dan kan een neuspiercing de perfecte keuze voor jou zijn. Het is belangrijk om de juiste zorg te dragen voor je piercing om een gezonde genezing en een langdurige draagtijd van het sieraad te bevorderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neus piercing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *