Algemene informatie Piercings Verzorging

Alles over de neuspiercing

Een neuspiercing kan een leuke en stijlvolle manier zijn om je persoonlijkheid uit te drukken en je look te verfraaien. Het laten zetten van een neuspiercing is een relatief eenvoudige procedure die kan worden uitgevoerd in Bunker Basement.

Voordat je echter beslist om een neuspiercing te laten zetten, is het belangrijk om jezelf te informeren over de procedure en de verschillende opties voor neussieraden. Hieronder lees je alles wat je moet weten over het laten zetten van een neuspiercing en de mogelijkheden van neussieraden.

Het zetten van een neuspiercing

Het zetten van een neuspiercing is een snelle en relatief pijnloze procedure. De piercer markeert eerst de plaats waar de piercing moet komen en desinfecteert de huid. Vervolgens gebruikt de piercer een steriele naald om een gaatje te maken in de neusvleugel. Daarna wordt de neuspiercing ingebracht en vastgezet met een sluiting of een schroefje.

Na het zetten van de neuspiercing moet je de piercing goed verzorgen om infecties te voorkomen. Het is belangrijk om de piercing schoon te houden en regelmatig te spoelen met zout water. De piercer zal je ook instructies geven over het reinigen en verzorgen van de piercing.

Neussieraden

Er zijn veel verschillende soorten neussieraden die je kunt dragen nadat je een neuspiercing hebt laten zetten. Hier zijn enkele van de populairste opties:

  1. Ringetjes: Ringetjes zijn een klassieke keuze voor neussieraden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zoals naadloze ringen en klikringen.
  2. Studs: Studs zijn een eenvoudige, maar elegante optie voor neussieraden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder kleine diamanten en gekleurde edelstenen.
  3. Septum clickers: Septum clickers zijn neusringen die door het septum worden gedragen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals ringen met verfraaide details en studs met opvallende juwelen.
  4. L-vormige sieraden: L-vormige sieraden zijn neuspiercings die een gebogen vorm hebben en de vorm van de neus volgen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder kleine diamanten en gekleurde edelstenen.
  5. Hoefijzers: Hoefijzers zijn neusringen die een hoefijzervorm hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder ringen met verfraaide details en studs met opvallende juwelen.

Conclusie

Het laten zetten van een neuspiercing kan een leuke en stijlvolle manier zijn om je persoonlijkheid uit te drukken en je look te verfraaien

basement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *