Niet gecategoriseerd

Professionele Oorbellen Piercing: Jouw Gids

De klassieke oorbel

Wat Is Een Oorbel Piercing?

Een oorbel piercing wordt gezet in de oorlel of het kraakbeen van het oor. Dit kan variëren van de traditionele oorlel-piercing tot meer unieke plekken zoals de helix, tragus of conch. Oorbellen zijn er in allerlei stijlen en maten, waardoor je je look eindeloos kunt variëren.

Waarom Kiezen Voor Bunker Basement?

Bunker Basement staat bekend als de beste piercingshop van Nederland, met jarenlange ervaring en een team van professionele piercers. De shop werkt volgens strenge hygiënische richtlijnen, wat zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring. Bij Bunker Basement krijg je niet alleen een mooie piercing, maar ook de juiste nazorg om het genezingsproces soepel te laten verlopen.

Het Proces: Hoe Wordt Een Oorbel Piercing Gezet?

  1. Consultatie: Je piercer bespreekt met jou de gewenste plaats en het type oorbel. Bij Bunker Basement krijg je deskundig advies op basis van je oorvorm en persoonlijke voorkeur.
  2. Sterilisatie: Net zoals bij andere piercings, is hygiëne cruciaal. Alle materialen die worden gebruikt, zoals naalden en sieraden, zijn volledig steriel.
  3. De Piercing Zetten: Met een steriele naald wordt de oorbel nauwkeurig geplaatst. Dit proces gaat snel en veroorzaakt meestal weinig pijn.
  4. Nazorg Advies: Na de piercing krijg je duidelijke instructies mee om je oorbel goed te verzorgen tijdens het genezingsproces.

De Do’s en Don’ts van Een Oorbel Piercing

Do’s:

  • Laat Het Door Een Professional Doen: Bij Bunker Basement werken alleen gecertificeerde en ervaren piercers die precies weten hoe ze veilig en nauwkeurig een oorbel piercing moeten zetten.
  • Reinig Je Piercing Dagelijks: Gebruik een milde zoutoplossing om je oorbel piercing schoon te houden. Dit helpt infecties voorkomen en bevordert een snelle genezing.
  • Draag Hoogwaardige Sieraden: Kies voor sieraden van hoogwaardige materialen zoals titanium of chirurgisch staal. Deze zijn hypoallergeen en verminderen de kans op irritatie.
  • Slaap Op Een Schone Kussensloop: Vooral tijdens de eerste weken is het belangrijk om op een schone kussensloop te slapen om bacteriën te vermijden die je nieuwe piercing kunnen infecteren.

Don’ts:

  • Draai Niet Aan Je Piercing: Het draaien of bewegen van je oorbel kan leiden tot irritatie en vertraging van het genezingsproces. Probeer je piercing zoveel mogelijk met rust te laten.
  • Vermijd Haarproducten Op De Piercing: Zorg ervoor dat haarlak, shampoos of andere haarproducten niet in contact komen met je nieuwe oorbel piercing. Dit kan irritatie veroorzaken.
  • Gebruik Geen Alcohol of Waterstofperoxide: Deze producten kunnen de huid uitdrogen en het genezingsproces vertragen. Houd je aan de zoutoplossing die door je piercer wordt aanbevolen.
  • Wissel De Oorbellen Niet Te Snel: Wacht tot je piercing volledig is genezen voordat je wisselt van sieraad. Dit duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voor oorlelpiercings en langer voor kraakbeenpiercings.

Wat Kost Een Oorbel Piercing bij Bunker Basement?

Bij Bunker Basement betaal je een eerlijke prijs voor een oorbel piercing van topkwaliteit. De kosten voor een standaard oorlel piercing liggen tussen de €30 en €60, afhankelijk van het gekozen sieraad. Voor kraakbeenpiercings kan de prijs iets hoger liggen, maar je kunt altijd rekenen op veilig en huidvriendelijk materiaal zoals titanium of chirurgisch staal.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Een Oorbel Piercing Genezen Is?

De genezingstijd van een oorbel piercing hangt af van de plek. Een piercing in de oorlel geneest meestal binnen 6 tot 8 weken. Kraakbeenpiercings, zoals een helix of tragus, kunnen langer duren, variërend van 3 tot 6 maanden. Gedurende deze periode is het belangrijk om je piercing goed te verzorgen en mogelijke irritatie te vermijden.

Conclusie: Waarom Je Een Oorbel Piercing Moet Laten Zetten bij Bunker Basement

Een oorbel piercing is een subtiele maar krachtige manier om jezelf uit te drukken. Door te kiezen voor Bunker Basement, de beste piercingshop van Nederland, weet je zeker dat je piercing professioneel wordt gezet in een hygiënische omgeving. Of het nu je eerste oorbel is of je een nieuwe plek in je oor wilt versieren, Bunker Basement biedt de expertise en zorg die je nodig hebt voor een veilige en stijlvolle ervaring.

Maak vandaag nog een afspraak bij Bunker Basement en geef jouw look een unieke, persoonlijke touch met een prachtige nieuwe oorbel piercing!

basement

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *